13:00

IF Brommapojkarna 9

Referat: Kista SC KFUM röd - IF Brommapojkarna 9

På grund av sjukdom och lite olyckliga omständigheter var vi bara fem spelare, så Oliver fick hoppa in som målis utan varken fotbollsskor eller benskydd. Och mobilen i fickan.

Men matchen började bra, Sami fick oss i ledning efter bara två minuter. Därefter kom hemmalaget bra med i matchen och de vände till 3-1. Ungefär där gjorde Linda ett briljant taktisk grepp och det gav omedelbart resultat och vi har 3-3 till paus.
Kista hade massor med tillgängliga spelare och hade tre kedjor, vilket gjorde att det blev lite ojämnt motstånd. Men bra spel och flera möjligheter, men de enda målet i andra perioden stod vi för och vi har vänt matchen!

Sedan kommer Kista med en bra kedja som lyckas få till en del bra kombinationer, särskilt på deras högersida. Hemmalaget har en bra sista period och vinner till slut 6-4 trots att vi har bra press där i slutet. Men vi gick glada och klokare därifrån.

Sami var kapten och assist-kung och det gröna kortet gick till Elliot "Vinnie Jones" Bjäreborn.